Hei sinä viestinnän ammattilainen! Haluatko osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme?

Voit olla yksi meistä.

 

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijaorganisaatio ja Suomessa toimimme yli 1200 huippuasiantuntijan voimin 23 paikkakunnalla. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.

Haemme nyt Helsinkiin

 

Viestinnän asiantuntijaa  

osaksi Clients & Markets -tiimiämme tukemaan yhtiömme liiketoimintaa, yrityskulttuuria ja brändiä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja pienistä suomalaisista sekä globaaleista yrityksistä. Olet osa tiimiä, jossa teemme monipuolisesti töitä, luontevasti vaihtaen tiimirakennetta tarvelähtöisesti. Työhösi kuuluu vaihtelevasti niin ulkoista kuin sisäistä viestintää sekä runsaasti sisällöntuotannollisia elementtejä eri kanavissa.

 

Mitä toivomme Sinulta?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus talousviestinnästä, erityisesti B2B-viestinnästä useammalta toimialalta. Kiinnostus rahoitusalaan ja/tai juridiikkaan katsotaan eduksi tehtävässä. Olet kerryttänyt monipuolista kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta niin verkkoon, sosiaaliseen mediaan kuin printtiinkin, eikä uusien viestinnän ja markkinoinnin työkalujen omaksuminen ole sinulle vierasta.

Asenteesi on positiivinen ja nautit nopeasti muuttuvista tilanteista. Työskennellessäsi havaitset tarvittavat yksityiskohdat helposti, kokonaisuutta unohtamatta. Olet bisneshenkinen ja omaat myynnillisen ajatustavan. Joukkoomme pääsee asiansa jo osaava, mutta alati oppiva, yhteistyökykyinen, tehokas ja avoin ihminen, joka tahtoo tehdä merkityksellistä työtä.

 

Edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muusta kielitaidosta (mm. ruotsi ja viro) on sinulle myös hyötyä. Hyvät sosiaaliset taidot ja luontainen kyky puhutella ihmisiä ovat välttämättömyys.

 

Tarjoamme Sinulle

mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa osana tiimiä, joka toimii keskeisellä paikalla asiakaskokemuksen välittäjänä. KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinua odottavat mukavat työkaverit, hyvät henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. Tule rakentamaan kanssamme asiakkaidemme ja yhtiömme tulevaisuutta!

 

Tehtävä on kokopäiväinen, vuoden määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietojatehtävästä antaa Emma Böös (Head of Go-to-Market), puh. +358 50 4131953. Parhaiten tavoitat Emman keskiviikkona 2.1. klo 14-15 tai maanantaina 7.1. klo 10-11.

Toimi nopeasti! Jätä hakemuksesi osoitteessa www.kpmg.fi/rekry 10.1.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.