Porin kaupunki etsii viestintäsuunnittelijaa

Viestintäsuunnittelija

Porin kaupunki, Konsernihallinto, Viestintäyksikkö

 

Haku päättyy: 22.2.2019 klo 15.15

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 5.2.2019

Työn luonne: Kokoaikatyö

 

 

Tehtävän kuvaus

Visionäärinen viestintäsuunnittelija, tule meille!

Etsimme Porin kaupungin palkittuun viestintäyksikköön työhön tarttuvaa tekijää ja rohkeaa ajattelijaa monipuoliseen viestintätyöhön.

Viestintäyksikön vastuulle kuuluu viestintä, markkinointi, osallisuus ja tapahtumallisuuden kehittäminen. Tehtävänämme on tukea kaupungin johtamista, strategian toteuttamista ja yhteisöllisyyden kehittymistä, kasvattaa Porin kaupungin ja sen palveluiden tunnettuutta sekä johtaa vetovoimaista kaupunkibrändiä ja luoda ja ylläpitää tavoitteellisia vuorovaikutussuhteita eri sidosryhmien kanssa.

Meillä kaiken tekemisen ytimessä on Pori-brändin johtoajatus, eri kohderyhmien tarpeiden ymmärtäminen, sitoutuneet ihmiset ja dialoginen vuorovaikutus. Työskentelemme 85 000 kaupunkilaisen, 6500 eri henkilöstöryhmiä edustavien työntekijöiden sekä eri verkostojen näkemyksellisenä kumppanina.

Mikäli sinulla on visionäärisyyttä sekä kokemusta viestinnän ja markkinoinnin menestyksekkäästä kehittämisestä ja toteuttamisesta, haluamme sinut osaksi Porin kaupungin viestintäyksikön viiden hengen tiimiä. Vakuuta meidät siitä, miksi tarvitsemme juuri sinut!

Katso esittelyvideomme ja tutustu yksikköömme ja Porin kaupunkiin.

https://www.youtube.com/watch?v=MR6FUTeUiZ8&feature=youtu.be

Myös sinulla on hakulomakkeen ensimmäisellä sivulla mahdollisuus jättää meille oma esittelyvideosi.

 

Haemme ammattilaista, joka

  • Tarjoaa näkemystä siitä, mihin kuntaviestinnän kenttä on kehittymässä.
  • Nauttii kädet savessa työskentelystä ja jatkuvasta kehittämisestä, mutta pitää samalla langat tukevasti käsissä vaihtelevissakin projekteissa. On toimintatavoiltaan   suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja selkeä.
  • On jo kerryttänyt kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Erityisosaaminen esimerkiksi modernin markkinoinnin, työnantajamielikuvan, graafisen suunnittelun, audiovisuaalisen median tai viestinnän mittaamisen ja analytiikan parissa työskentelystä sekä muusta kaupungin viestinnän kehittämisessä hyödyllisestä osaamisesta katsotaan eduksi.
  • Toimii sujuvasti muuttuvissa tilanteissa niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Näkee ison kuvan ja pystyy priorisoimaan omaa työtään.
  • Ilmaisee itseään selkeästi ja vakuuttavasti. Pystyy työskentelemään monimediallisesti.
  • Työskentelee luontevasti kaupungin johdon kanssa sekä kaupungin ja yhteistyökumppaneiden verkostoissa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus viestinnän tai median palveluksesta tai vastaavista tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella:
Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

 

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: KVTES:n mukainen

Työavain: PORI-01-29-18

 

 

Työnantajakuvaus

Yhteystiedot

https://www.pori.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat

Jos haluat kysyä vielä lisää, voit soittaa kelle vain tiimistämme:

Viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala, p. 044 701 9789

Viestintäsuunnittelija Elli-Mari Sulonen, p. 044 701 9783

Viestintäsuunnittelija Marika Virtanen, p. 044 701 9788

Tapahtumasuunnittelija Jenni Åman, p. 044 701 8244

 

Vastaamme toki kysymyksiin myös meilillä (viestinta@pori.fi), Twitterissä ja Instagramissa (#poriviestintä) ja Facebookissa.