Skip to content

Turvaa työelämäsi ja liity oman alasi ammattilaisten joukkoon

Liittymällä Viestin jäseneksi varmistat, että pidämme sinun ja kaikkien viestijöiden puolia työelämässä. Meiltä saat työelämän turvan, kattavat lakipalvelut, maksuttomia koulutuksia ja Suomen kokoisen viestijöiden verkoston. Tutustu kaikkiin jäsenetuihin tästä.

Kiinteällä hinnalla kaikki palvelut

Liittymällä Viestin jäseneksi saat samaan hintaan akavalaisen ammattiliiton sekä työttömyyskassan edut. 

Jäsenmaksusi määräytyy työelämätilanteesi mukaan. Esimerkiksi työsuhteessa olevan jäsenmaksu on 32 € / kk.


Näin täytät liittymislomakkeen

Viestin jäsenhakemus täytetään kattojärjestömme Akavan Erityisalojen järjestelmässä. Kun liityt Viestin jäseneksi, liityt samalla Akavan Erityisalojen jäseneksi. 

  1. Täytä henkilötunnuksesi ja yhteystietosi. Käytäthän henkilökohtaista sähköpostiosoitetttasi, jotta et menetä etujasi tai työttömyysturvaasi väliaikaisen sähköpostiosoitteen vanhentuessa.

  2. Liittymislomakkeen täydentämistä varten sinun pitää kirjautua järjestelmäämme. Pääset kirjautumaan järjestelmään salasanalla, jonka saat tekstiviestillä yhteystietojen täyttämisen jälkeen. Saat myös sähköpostiisi linkin liittymislomakkeen täydentämistä varten.

  3. Kun täydennät hakemustasi, pääset valitsemaan, mihin Akavan Erityisalojen jäsenyhdistykseen haluat liittyä. Valitse tässä kohtaa listasta “Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry”. 

  4. Jos haluat liittyä samalla jäsenhinnalla myös työttömyyskassa Erkon jäseneksi, ilmaise halukkuutesi liittymislomakkeessa. Työttömyyskassan jäseneksi voivat liittyä vain palkkatyössä olevat henkilöt. 

  5. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, jäsenhakemuksesi tulee Viestin toimiston hyväksyttäväksi. Hyväksymisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostia. Hakemuksesi käsitellään vielä kattojärjestössämme Akavan Erityisaloissa. Jos olet hakenut samalla lomakkeella myös työttömyyskassan jäsenyyttä, lähtee hakemuksesi myös työttömyyskassa Erkon käsiteltäväksi. Hakemuksen käsittelyssä menee kokonaisuudessaan korkeintaan muutama viikko. Jäsenyytesi alkaa kuitenkin siitä päivästä, kun olet sen hakemuksessa toivonut alkavan.

  6. Kun hakemuksen käsittelyprosessi tulee päätökseen, saat kattojärjestöltämme Akavan Erityisaloilta jäsennumerosi ja maksuohjeet sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi.

Kysyttävää hakemuksen täyttämisestä?