Vuokraamme toimistotilaa Helsingin keskustassa – lue lisää ja tule käymään!

Etsitkö fiksua toimistotilaa 1-5 hengelle Helsingin keskustasta? Tutustu vuokralla oleviin huoneisiimme Aikatalossa!

Tarjoamme vuokralle 1.1.2020 alkaen 1-2,5 työhuonetta viihtyisästä toimistostamme, joka sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Aikatalossa Mikonkadulla, Ateneumin kulmalla. Haemme ensisijaisesti pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi työyhteisöömme sopivaa pientä yhdistystä, mutta muutkin toimijat ovat lämpimästi tervetulleita!

Tiloissa toimii neljä ammattijärjestöä: Kieliasiantuntijat ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry. Tarjoamme vuokrattavien tilojen lisäksi lämminhenkisen työyhteisön.

Vapaana ovat 1-2 työpisteen huone (noin 11 m2) ja 2-3 työpisteen huone (noin 20 m2). Kummankin huoneen yhteydessä on oma varastotila. Lisäksi vuokralaisella on käytössään yhteiset tilat eli 40 hengen koulutustila, 15 hengen neuvotteluhuone, keittiö, WC-tilat ja suihku.

Etsimme ensisijaisesti vuokralaista, joka on kiinnostunut molempien huoneiden vuokraamisesta. Kahden huoneen ja yhteisten tilojen vuokra on pakettihinnaltaan 2 500 €/kk. Jos olet kiinnostunut vain toisesta huoneesta, hinnasta neuvotellaan erikseen. Vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa. Huoneet vuokrataan kalustamattomina.

Tiloihin pääsee tutustumaan vaikka heti. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

 

Laura Piiroinen
Viestintä- ja järjestöpäällikkö, Viesti ry
044 700 4044
laura.piiroinen@viesti.fi

 

Katariina Mäkelä
Toiminnanjohtaja
Museoalan ammattiliitto MAL ry
040 7747 620
katariina.makela@museoalanammattiliitto.fi