PEFC Suomi hakee markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa – hae paikkaa 3.4. mennessä!

PEFC-metsäsertifiointi edistää vastuullisuutta arvoketjuissa metsästä kuluttajalle sekä tukee metsän tarjoamien virkistyskäytön mahdollisuuksia ja jokamiehen oikeuksia. PEFC-merkki kertoo, että tuotteeseen on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puuta. Yrityksille ja kuluttajalle PEFC tarjoaa mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja.

PEFC Suomi on osa kansainvälistä PEFC-metsäsertifioinnin verkostoa, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta. Toimimme laajassa yhteistyössä jäsenorganisaatioidemme, PEFC-sertifikaattien haltijaorganisaatioiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

 


 

Haemme

markkinointi/viestintäsuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan yhdistyksen viestintää. Työtehtäviin kuuluu myös mm. tapahtumaviestintää ja -markkinointia, tapahtumien käytännön järjestelyjä sekä monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä sidosryhmiemme parissa. Markkinointi/viestintäsuunnittelija toimii osana yhdistyksen toimiston neljän henkilön tiimiä, jonka toiminnassa viestinnällä on merkittävä rooli.

Hakijalta odotamme

  • kiinnostusta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden aihepiiriä kohtaan;
  • itsenäistä ja reipasta otetta työhön, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja;
  • kykyä tuottaa oivaltavaa tekstiä;
  • hyvän suomen lisäksi englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa – ruotsin kielen katsomme eduksi;
  • toimisto-ohjelmien lisäksi taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien sujuvaa hallintaa ja
  • kokemusta sisällöntuotannosta mm. verkkosivuille (WordPress), uutiskirjeeseen (Emaileri) jasosiaaliseen mediaan sekä näiden kanavien seurannasta.

Tarjoamme vastuullisen toimenkuvan ajankohtaisessa ja kehittyvässä aihepiirissä sekä työyhteisön, jossa on positiivinen, keskusteleva ja avoin ilmapiiri. Arvostamme tehtävän hoitoon soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja halua oppia.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 3.4.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen office@pefc.fi.

Lisätietoja saat pääsihteeri Auvo Kaivolalta puh. 040 076 5437 ja markkinointipäällikkö Jenni Pielalta puh. 040 838 0644.

 


 

PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry Sitratie 7, 00420 HELSINKI

+358 400 765 437 | office@pefc.fi | www.pefc.fi