Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aivot työssä – viestijöiden lukupiirin tapaaminen, etäyhteys

28 huhtikuun @ 17:00 - 19:00

Haluaisitko lukea ajankohtaisia kirjoja ja keskustella niiden herättämistä ajatuksista viestijäkollegojen kanssa? Viestin ja Tampereen viestijöiden yhteinen lukupiiri kokoaa viestijät yhteen!

Lukupiiri kokoontuu 28.4.2020 klo 17-19 koronavirustilanteen vuoksi Teamsissa. Tällä kertaa käsittelyssämme on Minna Huotilaisen ja Katri Saarikiven Aivot työssä -kirja.

Ilmoittaudu mukaan lukupiirin tapaamiseen! Tarjolla on rentoa keskustelua mielenkiintoisesta kirjasta. Tervetuloa mukaan!

Viesti järjestää lukupiirin yhdessä Tampereen viestijöiden kanssa. Osallistuaksesi sinun ei siis tarvitse olla Viestin jäsen. Tule verkostoitumaan hyvän kirjan parissa!

Tiedot

Päivämäärä:
28 huhtikuun
Aika:
17:00 - 19:00