Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Arvopohjaisen viestinnän työpaja, Helsinki

3.10.2019 @ 09:00 - 11:00

 

Teetkö sinä jo arvopohjaista viestintää? Mitkä ovat oman organisaatiosi arvotekoja?

 

Tutkimusten mukaan ihmiset odottavat organisaatioilta yhä enemmän arvotekoja. Kuluttajat haluavat sitoutua yrityksiin kuin ystäviin ja side muodostuu erityisesti yhteisten arvojen kautta. Arvojen esille tuominen lisääkin luottamusta ja edistää liiketoimintaa.

Kuitenkin vielä harvat yritykset viestivät arvojaan ulospäin. Miten siis viestiä oikealla tavalla arvoista ja miten säilyttää linja myös kriisien keskellä? Mitä jokainen voisi tehdä arvopohjaisemman viestinnän eteen?

Tule mukaan arvopohjaisen viestinnän työpajaan viestintätoimisto Kaiku Helsinkiin ja poimi parhaat työkalut oman organisaatiosi arvoista viestimiseen. Kouluttajina toimivat viestintäkonsultit Laura Vuorio-Kuokka ja Petteri Puustinen.

Tilaisuus on maksuton Viesti ry:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan! Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

 

Tiedot

Päivämäärä:
3.10.2019
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Viesti ry
Sähköposti:
toimisto@viesti.fi

Tapahtumapaikka

Kaiku Helsinki
Töölönkatu 3 A
Helsinki, Suomi
+ Google Map