Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiantuntija tubettaa -webinaari

maaliskuu 28 @ 17:00 - 18:30

Asiantuntijuuden esille tuominen videoiden avulla on tätä päivää. Videot ovat tärkeä inbound-markkinoinnin väline ja teknologian nopean kehittymisen myötä kynnys niiden tekemiseen on madaltunut. Videot kuuluvat kaikille.

Mutta miten videoita tuotetaan ja niiden vaikutusta mitataan? Mitä välineitä tubettamiseen eli vloggaamiseen eli videobloggaukseen tarvitaan? Keitä videoiden tekijöitä kannattaa seurata? Tule oppimaan parhaat vinkit videoiden tekemisestä Viestin ja MMA:n jäsenille maksuttomaan webinaariin!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä linkistä.

Webinaarista tehdään tallenne. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille webinaariin ilmoittautuneille sekä jaetaan huhtikuussa Viestin jäsenten uutiskirjeessä.

Kouluttaja Joonas Villanen on markkinoinnin moniottelija, joka auttaa asiakkaitaan sisältölähtöisten markkinointi- ja myyntistrategioiden luomisessa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 28
Aika:
17:00 - 18:30