Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Jäsenmatka Berliiniin 2.–5.4.2019

huhtikuu 2 @ 16:00 - huhtikuu 5 @ 20:30

Oletko valmis mahtavaan kevätseikkailuun viestijäkollegoiden seurassa?

Ilmoittaudu mukaan!

Viesti järjestää HY+:n kanssa jäsenmatkan Berliiniin huhtikuussa 2019! Ekskursiolla pääset kuulemaan luottamusbarometristä tutun, globaalin digitoimiston Edelmanin menestystarinan, syventymään vaikuttajaviestintään korruptionvastaisessa järjestössä, tutustumaan ajankohtaiseen viestinnän tutkimukseen sekä kuulemaan siitä, millaisia Berliini ja Saksa ovat viestintäympäristöinä kirjeenvaihtajan silmin.

Matkan hinta on Viestin jäsenille ja HY+:n alumneille 590 euroa. Hinta sisältää lennot, majoituksen yhden hengen huoneessa aamiaisineen Mark Apart Hotel Berlinissa, yhteisen illallisen torstai-iltana, julkisen liikenteen lipun matkan ajan, sisäänpääsymaksun viestintämuseoon, mielenkiintoisen ohjelman ja tietenkin mahtavan seuran!

 

Ohjelma:


Tiistai 2.4.

  • klo 16 Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä
  • klo 17.35 Finnairin lento Helsingistä Berliiniin
  • klo 18.35 Saapuminen Berliiniin


Keskiviikko 3.4.


Torstai 4.4.

  • klo 10-12 Vierailu BCW Global Berlin -viestintätoimistoon
  • klo 12-13 Omakustanteinen lounas
  • klo 14-16 Tapaaminen kirjeenvaihtaja Pertti Rönkön kanssa
  • klo 19 Yhteinen illallinen


Perjantai 5.4.

  • Vapaa-aikaa ja vapaaehtoinen kierros Museum of Communicationissa
  • klo 15 Lähtö lentokentälle
  • klo 20.40 Paluu Finnairin lennolla Helsinkiin

 

Ilmoittaudu mukaan!


Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.
Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen viikosta 3 alkaen. Maksuaika on kaksi viikkoa. Jos emme ole saaneet maksua eräpäivään mennessä, siirtyy paikka seuraavana jonossa olevalle. Maksua ei palauteta, mutta olet Viestin jäsenenä oikeutettu matkustajavakuutukseen, joka saattaa korvata kuluja mahdollisessa sairas- tai muussa tapauksessa.

 

Kuva: Anastasia Dulgier

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
huhtikuu 2 @ 16:00
Loppuu:
huhtikuu 5 @ 20:30