Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Ikä voimavarana – työpaja jo pidempään uraa tehneille

joulukuu 8 @ 16:30 - 18:00

Kaipaatko lisää työnimua ja inspiraatiota? Tuntuuko jatkuvan muutoksen ja kehityksen vauhti välillä uuvuttavalta?

Tule voimavarakeskeiseen työpajaan löytämään uutta inspiraatiota ja näkökulmaa omaan osaamiseen ja uraan. Koulutuksen alussa perehdytään siihen, miten ikä vaikuttaa työkykyyn sekä pohditaan iän tuomia haasteita ja voimavaroja työelämässä. Tutustumme myös työurajohtamiseen sekä pureudumme pienryhmissä vielä syvemmälle näihin teemoihin.

Koulutuksessa perehdytään iän vaikutukseen työkykyyn sekä pohditaan pidempään työelämässä olleiden vahvuuksia ja haasteita sekä osaamisen tunnistamista työelämässä. Tutustumme myös työurajohtamiseen. Koulutuksessa näitä teemoja käsitellään sekä tietopainotteisten alustusten muodossa että osallistujien ajatuksia ja kokemuksia vaihtaen mm. pienryhmätyöskentelyn avulla. Kouluttajana toimii Työterveyslaitoksen erikoistutkija Mervi Ruokolainen.

 

Työpajaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, olethan siis nopea!

Ilmoittaudu tästä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 8
Aika:
16:30 - 18:00