Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lukijalähtöinen kirjoittaminen, Helsinki ja stream

25 helmikuun @ 09:00 - 11:00

Houkuttelevan, kiinnostavan ja selkeän tekstin kirjoittaminen vaatii lukijan ymmärtämistä. Viestin koulutuksessa opetellaan kirjoittamaan tekstejä, jotka palvelevat lukijaa mahdollisimman hyvin. Rakennamme lukijapersoonan ja käymme esimerkkien avulla läpi sitä, millaiset tekstin piirteet helpottavat ja hankaloittavat viestin ymmärtämistä.
Webinaarissa saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
  • Millaisia ovat lukijalähtöiset ja kirjoittajalähtöiset tekstit?
  • Millaisia ongelmia lukijan unohtaminen aiheuttaa?
  • Mikä on ydinviesti ja miten se löytyy?
  • Miten kirjoitat selkeää ja ymmärrettävää kieltä?

Kouluttajanamme on Sanna Sevänen Kide Consulting Oy:stä.

Voit osallistua koulutukseen paikan päällä Viestin toimistolla Helsingissä tai streamin välityksellä. Streamista tehdään myös tallenne.

Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Ilmoittaudu paikan päälle tämän linkin kautta ja streamiin tämän linkin avulla. Huomioithan ilmoittautuessasi myös peruuttamisehtomme.

Tiedot

Päivämäärä:
25 helmikuun
Aika:
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map