Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Mainonta sosiaalisessa mediassa

marraskuu 12 @ 09:30 - 11:30

 

Koulutus: Mainonta sosiaalisessa mediassa
Kenelle: Viestin jäsenille
Hinta: Maksuton Viestin jäsenille

 

Kaipaatko apua ja vinkkejä sosiaalisen median mainontaan? Tässä noin kahden tunnin webinaarissa perehdytään mainonnan toteutukseen sosiaalisessa mediassa: käymme läpi mainonnan perusperiaatteita ja kunkin kanavan mainonnan mahdollisuudet. Keskitymme muun muassa mainonnan työkaluihin, tavoiteasetantaan, kohdentamisen keinoihin ja sisältömahdollisuuksiin. Webinaari antaa viestijöille kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin mainonnan toteutukseen. Konkreettiset esimerkit auttavat jalkauttamaan opit osaksi omaa viestijän arkea.

 

Webinaarin ohjelma:

  • Mainonta sosiaalisessa mediassa – perusperiaatteet ja ominaispiirteet
  • Kanavakohtaiset mainonnan mahdollisuudet (työkalut, tavoitteet, kohdentaminen, sisältövalinnat)
  • Facebook & Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Huomiot muista kanavista (YouTube, Tiktok, Snapchat yms.)

 

Kouluttajanamme on Social Media Manager Sade Yrjölä Somecolta. Hänellä on vahva tausta ja kokemus laaja-alaisesta mainonnan suunnittelusta sekä toteutuksesta. Sade on työskennellyt aiemmin markkinointitoimisto Dagmarilla.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 12
Aika:
09:30 - 11:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,