Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mediaviestintä kriisitilanteessa – mitä toimittaja ajattelee, miten pärjäät?

8 syyskuun @ 10:00 - 11:15

Koulutus: Mediaviestintä kriisitilanteessa
Hinta: Viestin jäsenille maksuton

 

Kriisit iskevät organisaatioihin entistä arvaamattomammin. Viestijöille se merkitsee vaikeuskertoimen kasvamista. Organisaation maineen lisäksi vaakalaudalla voi olla koko organisaation jaksaminen.

Mitä toimittajat kriiseissä haluavat ja mikä uutisointia ajaa? Tästä näkökulmasta sukelletaan kriisiviestintään Merja Mähkän, Viesti ry:n ja Kumula ry:n webinaarissa 8.9. kello 10.

Mitä toimittaja odottaa viestijöiltä ja asiantuntijoilta kriisitilanteessa? Miksi toimittajat toimivat niin kuin toimivat? Ovatko toimittajat kamalia? Miten toimittajien kanssa pärjää? Miten ihan käytännössä kannattaa toimia ennen haastattelua, sen aikana ja sen jälkeen?

Merja Mähkä (VTM) on tehnyt pitkän uran siellä missä mediakriisit syntyvät, eli iltapäivälehdissä. Ennen siirtymistään viestijäksi hän työskenteli Ilta-Sanomien verkkotoimituspäällikkönä ja sitä ennen uutispäällikkönä, rikostoimittajana ja yleistoimittajana Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä.

Webinaari on mahdollista katsoa myöhemmin tallenteena.

Voit myös jakaa kriisikokemuksesi lähettämällä sen ennen webinaaria osoitteeseen merja@merjamahka.com. Tapausesimerkkejä voidaan käydään tunnistetiedot salaten esimerkkeinä ja pohtia, miten olisi kannattanut toimia parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
8 syyskuun
Aika:
10:00 - 11:15