Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hyvä johtaja -pomoverkosto: Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

lokakuu 23 @ 10:00 - 12:00

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyvä Hyvä johtaja -pomoverkosto kerää johtajat yhteen neljä kertaa vuonna 2019. Voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen tai kerätä koko sarjan! Osallistuminen pomoverkoston tapaamisiin on jäsenillemme maksutonta.

 

Pomoverkosto kokoontuu lokakuussa teemalla Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina.

Johtajan moninaisiin tehtäviin kuuluvat muiden muassa sidosryhmien inspiroiminen, yhteiskunnalliseen keskusteluun vaikuttaminen ja toimialakuvan rakentaminen. Miten pomo pysyy kehityksen vauhdissa ja välttää viestinnän sudenkuopat erityisesti sosiaalisessa mediassa? Miten analytiikka voi olla avuksi?

Tapaamisen kouluttajana toimii valmentaja, organisaatioviestinnän ja viestintätaitojen kehittämisen asiantuntija sekä Certified Business Coach Master ® Johanna Tuutti. Johanna on erikoistunut johtajien viestinnän ja vuorovaikutuksen valmentamiseen.

Pomoverkosto on jäsenillemme maksuton palvelu.

Ilmoittautuminen tähän pomoverkoston tapaamiseen avataan syksyllä. Seuraa viestintäämme!

 


 

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Taide- ja kulttuurialojen asiantuntijat Taku ry:n, Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 23
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Pohjoisesplanadi 21
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map