Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvä johtaja -pomoverkosto: Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

23.10.2019 @ 09:30 - 11:30

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyvä Hyvä johtaja -pomoverkosto kerää johtajat yhteen neljä kertaa vuonna 2019. Voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen tai kerätä koko sarjan! Osallistuminen pomoverkoston tapaamisiin on jäsenillemme maksutonta.

 

Pomoverkosto kokoontuu vuoden viimeistä kertaa 23.10. teemalla Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina.

Strategiaa luodaan yhdessä ja jatkuvana prosessina. Näin pysytään relevantteina ja elossa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jota mullistavat palvelujen digitalisoituminen, tekoälyn käytön lisääntyminen, ihmisten eläminen yhä vanhemmiksi ja niin edelleen.

Kuka johtaa strategiatyötä ja keiden kanssa? Miten tulevaisuus huomioidaan? Mitä on strategian visualisoiminen?

Miten strategiasta viestiminen tehdään kiehtovalla ja innostavalla tavalla? Toimivatko strategiset tarinat, joiden osaksi voimme kuvitella itsemme eli samaistua?

Tapaamisen kouluttajana toimii työelämä- ja uravalmentaja PCC Johanna Tuutti. Johannalla on kokemusta yritysviestinnän johtamisesta metsä- ja ICT-aloilla sekä strategisen tarinankerronnan valmentamisesta.

Pomoverkosto on jäsenillemme maksuton jäsenetu.

Ilmoittautuminen tähän pomoverkoston tapaamiseen avataan perjantaina 4.10. klo 10. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

 


 

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Taide- ja kulttuurialojen asiantuntijat Taku ry:n, Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

Tiedot

Päivämäärä:
23.10.2019
Aika:
09:30 - 11:30

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map