Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvä johtaja -pomoverkosto: Johtaja valmentajana – miten innostaa tiimi johtamaan itseään?

5.9.2019 @ 10:00 - 12:00

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyvä Hyvä johtaja -pomoverkosto kerää johtajat yhteen neljä kertaa vuonna 2019. Voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen tai kerätä koko sarjan! Osallistuminen pomoverkoston tapaamisiin on jäsenillemme maksutonta.

 

Pomoverkosto kokoontuu syyskuussa teemalla Johtaja valmentajana – miten innostaa tiimi johtamaan itseään?

Mitä näillä käsitteillä tarkoitetaan?  Mitä ydintaitoja valmentavalla johtajalla on? Millaisia haasteita hän kohtaa? Mitä tarvitaan, että ihminen kokee organisaation tavoitteet itselleen merkityksellisiksi? Millä tavoilla johtaja kehittää valmentavan johtamisen taitojaan?
Tapaamisen kouluttaja on uravalmentaja, PCC Johanna Tuutti, joka coachaa asiantuntijoita ja johtajia kehittymään ammattilaisena ja kasvamaan ihmisenä sekä saavuttamaan asettamiaan tavoitteita.

Pomoverkosto on maksuton palvelu jäsenillemme.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Tervetuloa mukaan!

 


Pomoverkoston seuraava tapaaminen:

23.10.2019 kello 10–12
Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Taide- ja kulttuurialojen asiantuntijat Taku ry:n, Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL ry:n kanssa.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.2019
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map