Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvä johtaja -pomoverkosto: Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito

helmikuu 14 @ 10:00 - 12:00

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyvä Hyvä johtaja -pomoverkosto kerää johtajat yhteen neljä kertaa vuonna 2019. Voit osallistua vain yhteen tilaisuuteen tai kerätä koko sarjan! Osallistuminen pomoverkoston tapaamisiin on jäsenillemme maksutonta.

Pomoverkosto kokoontuu toukokuussa teemalla Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito.

Palautteen antaminen on yksi esihenkilön tärkeimmistä taidoista. Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, olipa kysymyksessä myönteinen tai rakentava palaute. Sopivan hetken löytäminen palautteen antamiselle voi myös olla haastavaa. Pomoverkoston tapaamisessa osallistujat saavat välineitä palautteen antoon, palautetilanteiden tunnistamiseen sekä ei toivottuun toimintaan puuttumiseen.

Tapaamisen kouluttajana toimii MBA, BBA Sonja Grönlund-Lamminsalo, joka on työskennellyt yritysten esihenkilö-  ja johtotehtävissä lähes koko uransa ajan. Hän on henkilöstöjohtamisen ja muutostilanteiden asiantuntija.

Ilmoittaudu ensimmäiseen tapaamiseen tästä! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

 


Pomoverkoston seuraavat tapaamiset:

9.5.2019 kello 10–12
Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

5.9.2019 kello 10–12
Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?

24.10.2019 kello 10–12
Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

 

Pomoverkosto järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Taide- ja kulttuurialan asiantuntijat Takun, Kieliasiantuntijoiden ja Museoalan ammattiliiton kanssa.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

 

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 14
Aika:
10:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjät

Viesti ry
Taku ry
Kieliasiantuntijat ry
MAL ry

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Pohjoisesplanadi 21
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map