Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisältöstrategia – what’s next, Helsinki

12.11.2019 @ 08:30 - 11:00

Viestijä! Onko organisaatiossanne jo tehty sisältöstrategia tai mietittekö, sopisiko se menetelmäksi kohti asiakaslähtöisyyttä ja tiiviimpää yhdessä tekemisen mallia? Sisältöstrategian suomalainen pioneeri Katri Tanni Differo Oy:stä tarjoaa Viestin aamiaistilaisuudessa katsauksen siitä, minne sisältöstrateginen ajattelu ja työmallit ovat menossa ja miten isoa muutoskuvaa asiakaslähtöisestä markkinointiviestinnästä jäsennetään.

Aamupäivän tavoitteena on suunnata asiakaslähtöiset ajatukset ja työmallit kohti 2020-lukua.

Aamupalaa on tarjolla klo 8.30 alkaen ja Katri Tanni aloittaa puheenvuoronsa klo 9.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

 

Katri Tanni on työskennellyt sisältöstrategiamenetelmillä vuodesta 2012 alkaen ja kirjoittanut kaksi sisältöstrategia-aiheista kirjaa. Differo Oy:ssä tehdään töitä suomalaisten suuryritysten kanssa. Sisältöstrategia muuttaa tapaa tehdä markkinointiviestintää: se haastaa yritysten siilomaista rakennetta muuttumaan asiakaslähtöiseksi.

Tiedot

Päivämäärä:
12.11.2019
Aika:
08:30 - 11:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map