Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sisältöstrategiatyöpaja, Helsinki

4 maaliskuun @ 09:00 - 11:00

Oletko aloitellut organisaatiossanne sisältöstrategiaa tai tiedät siitä jo hyvin perusteita? Sisältöstrategiaan erikoistunut Differo Oy vetää työpajan jossa pääset alkua jo pidemmälle omassa sisältöstrategiatyössäsi. Session aikana

 

  • Saat kokonaiskuvan siitä, mistä sisältöstrategia koostuu
  • Ymmärrät sisäiset toimijat ja saat työkaluja siihen, miten levität sisäistä innostusta sisältöstrategiaan
  • Työstämme yhdessä jäsentäen asiakasprofiilia

 

Saat työpajasta paljon irti, jos sinulla on omasta organisaatiostanne jokin fokusliiketoiminta-alue, jolle työtä suuntaat tai jonka asiakkaita tai asiakasprofiileita voit työpajassa miettiä. Työpajan vetävät Differon sisältöstrategit Laura Browne ja Nadja Huotari.

 

Aamun ohjelma

8.30 Aamupalaa tarjolla
9-11 Työpaja

 

Ilmoittaudu mukaan! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Tiedot

Päivämäärä:
4 maaliskuun
Aika:
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map