Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sosiaalisen median trendit 2020, Helsinki ja livestream

28 tammikuun @ 08:30 - 11:00

Mitä sellaista tapahtuu sosiaalisessa mediassa vuonna 2020, mistä viestijän on hyvä olla kartalla?

Sisältöstrategi Katja Mikkola LM Somecosta kouluttaa Viestin jäsenet uuden vuoden 2020 sometrendeihin tiistaina 28.1. klo 9-11 Viestin uudessa koulutustilassa Aikatalossa. Aamupalaa on tarjolla 8:30 lähtien.

Koulutuksesta saat katsauksen niin sisällöllisiin trendeihin kuin analytiikan kehitykseen sekä muutoksiin somemainonnassa. Kanavista käsittelyyn pääsevät Twitter, Facebook, Instagram ja LinkedIn. Pääset myös kurkistamaan uusiin nouseviin kanaviin.

Koulutus antaa viestijälle kattavan tietopaketin tulevan vuoden sosiaalisen median trendeistä. Käynnistä somevuotesi kouluttautumalla!

Ilmoittaudu koulutukseen paikan päälle Viestin uusin tiloihin Aikataloon tästä.

Koulutuksen livestreamiin pääset ilmoittautumaan tästä.

Koulutus on maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille.

Tiedot

Päivämäärä:
28 tammikuun
Aika:
08:30 - 11:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto, Aikatalo
Mikonkatu 8 A, 6.krs
Helsinki,
+ Google Map