Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRTYY: Työn imua uran seniorivaiheeseen, Turku

2 huhtikuun @ 17:00 - 19:00

Päivitetty 13.3.2020: Koronavirustilanteen vuoksi joudumme siirtämään tämän tapahtuman syksylle. Viestimme uudesta ajankohdasta myöhemmin tänä keväänä.

Tervetuloa voimavarakeskeiseen työpajaan löytämään uutta inspiraatiota ja näkökulmaa omaan osaamiseen ja uraan! Koulutuksen alussa perehdytään iän vaikutukseen työkyvyn suhteen sekä pohditaan ikääntyvien haasteita ja voimavaroja työelämässä. Tutustumme myös työurajohtamiseen sekä pureudumme pienryhmissä vielä syvemmälle näihin teemoihin. Kouluttajana toimii Työterveyslaitoksen erikoistutkija Mervi Ruokolainen.

Työpaja järjestetään Brinkkalan talossa, Vanhan Suurtorin maistraatin salissa Turussa 2.4.2020 klo 17-19.

Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Specia ry:n ja MAL ry:n kanssa. Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Tiedot

Päivämäärä:
2 huhtikuun
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Brinkkalan talo, Vanhan Suurtorin maistraatin sali
Vanha Suurtori 3
Turku, Suomi
+ Google Map