Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työretriitti: tehokasta työskentelyä ohjatusti yhdessä, Joensuu

elokuu 27 @ 08:30 - 16:00

Haluatko saada paljon aikaiseksi lyhyessä ajassa ja lopettaa vitkuttelun? Tule työretriittiin tekemään päiväksi omia töitäsi yhteisellä rytmillä!

Työretriitti on päivä, jonka aikana kukin osallistuja työskentelee omien töidensä parissa, mutta yhteisellä rytmillä. Puhelimet laitetaan äänettömäksi ja erilaisten sovellusten ilmoitukset säädetään minimiin. Tavoitteena vähentää työn aiheuttamaa stressiä häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla.

Työretriitti sopii erityisesti niille, jotka haluavat oppia saamaan enemmän aikaiseksi vähemmällä työllä. Työretriitille tuodaan mukana omat päivän työt, joita tehdään itsenäisesti, mutta muiden retriittiin osallistuvien seurassa. Huomioithan, että varaat päivään vain sellaisia töitä, joita on mahdollista tehdä hiljaisesti, muita häiritsemättä. Työretriitti koostuu lyhyestä perehdytyksestä, rytmitetyistä työjaksoista sekä tauoista.

 

Ohjelma

8.30 Työretriittipäivän aloitus/aamupala
9.15–10.45 Ensimmäinen työjakso
10.45–11.00 Tauko
11.00–12.30 Toinen työjakso
12.30–13.30 Lounas
13.30–15.30 Kolmas työjakso
15.30–16.00 Loppukeskustelu
16.00 Päivä päättyy

Retriittipäivä sisältää aamupalan, lounaan sekä iltapäiväkahvin. Mukaan saat valmiuksia, materiaalia ja vinkkejä tehokkaista työtavoista sekä työretriittien toteutuksesta.

Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 27
Aika:
08:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Laulutalo
Kauppakatu 51
Joensuu, 80100
+ Google Map