Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaaliafterit: Mitä jäi käteen eduskuntavaaleista?

huhtikuu 17 @ 16:00 - 18:00

Suomi on äänestänyt ja lähikuukausille povataan haastavia hallitusneuvotteluita. Miltä vuoden 2019 eduskuntavaalit näyttivät Ellun Kanojen, Pohjoisrannan tai entisen poliitikon ja näkyvän somevaikuttajan silmin? Miten eri puolueiden kampanjointi ja esiintyminen vaikuttivat vaalituloksiin?

Tutkimusjohtaja Jukka Manninen Ellun Kanoilta, PR-johtaja Anna Ranki Pohjoisrannasta ja Tekirin neuvonantajanakin toimiva Pekka Sauri Helsingin yliopistolta puivat Viesti ry:n vaaliaftereilla tuoreeltaan eduskuntavaaleja viestinnän ja vaikuttamisen näkökulmasta.

Tule Robert’s Coffee Jugendiin Pohjoisesplanadille kuulemaan vaalianalyysi siitä, miltä tämän vuoden vaalit ja niihin liittyvä kampanjointi näyttivät vaikuttamisen ja viestinnän näkökulmasta, millaisilla keinoilla äänestäjiin vedottiin, mitä luvattiin ja miksi luvattiin, näkyikö populismi entiseen tapaan ja millainen rooli somella oli tämän kertaisissa vaaleissa?

Tarjolla myös ennustuksia hallitusneuvotteluista ja tulevasta hallituksesta.

Vain Viesti ry:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 17
Aika:
16:00 - 18:00

Järjestäjä

Viesti ry
Sähköposti:
toimisto@viesti.fi

Tapahtumapaikka

Robert’s Coffee Jugend
Pohjoisesplanadi 19
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map