Tulevat Tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta koulutusta maksutta tai edullisesti. Järjestämme koulutuksia ja kursseja, joilla käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Tarjoamme myös aamiaistilaisuuksia, yritysvierailuja ja seminaareja. Tapahtumamme on suunniteltu tukemaan jäsenten ammatillista kehittymistä ja edistämään verkostoitumista. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Videotyöhakemus – miksi ja miten, Oulu

helmikuu 26 @ 16:00 - 18:30

 

Videotyöhakemus on työnhaussa nykypäivää. Mutta mikä videotyöhakemus on? Miten sellainen tehdään? Miten videotyöhakemuksen avulla voi erottua muista pätevistä hakijoista?

Koulutuksessa käydään läpi, mitä videotyöhakemukset sisältävät. Pääsisältö on kuitenkin viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien tehtävien kautta. Harjoituksissa voit halutessasi harjoitella videointia omalla älypuhelimellasi.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Kouluttajana toimii Vokomotiivi-osuuskunnan viestinnän ja puheen kouluttaja Marja Suurpalo.

Koulutus järjestetään yhdesssä Kieliasiantuntijat ry:n, MAL ry:n ja Taku ry:n kanssa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 26
Aika:
16:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Vanhan Paloaseman viiniholvikabinetti
Kauppurienkatu 24
Oulu, Suomi
+ Google Map