Tulevat Tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta koulutusta maksutta tai edullisesti. Järjestämme koulutuksia ja kursseja, joilla käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Tarjoamme myös aamiaistilaisuuksia, yritysvierailuja ja seminaareja. Tapahtumamme on suunniteltu tukemaan jäsenten ammatillista kehittymistä ja edistämään verkostoitumista. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Videotyöhakemus – miksi ja miten, Tampere

helmikuu 13 @ 09:00 - 11:30

Videotyöhakemus on työnhaussa nykypäivää. Mutta mikä videotyöhakemus on? Miten sellainen tehdään? Miten videotyöhakemuksen avulla voi erottua muista pätevistä hakijoista?

Viestinnän ja puheen kouluttaja Terhi Meriläisen koulutuksessa käydään läpi, mitä videotyöhakemukset sisältävät. Pääsisältö on kuitenkin viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien tehtävien kautta. Harjoituksissa voit halutessasi harjoitella videointia omalla älypuhelimellasi.

Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

FM Terhi Meriläinen on vaikuttavan viestinnän ja esiintymisen osaaja. Voit tutustua häneen etukäteen Twitterissä ja LinkedInissä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 13
Aika:
09:00 - 11:30

Tapahtumapaikka

Teho-osasto
Sairaalankatu 5-7
Tampere, Suomi
+ Google Map