Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu Brunnenille: Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen, Helsinki

12.9.2019 @ 09:00 - 10:30

Tervetuloa oppimaan viestinnän vaikuttavuuden mittaamisesta!

Tavallinen haaste organisaatioissa on se, että viestinnän tavoitteet asettaa joku muu kuin viestintä itse. Pahimmassa tapauksessa tavoitteet mittaavat vain suoritteita, eivät pitkäjänteistä vaikuttavuutta. Miten laatia viestinnän tulosmittaristo niin, että se ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan? Onnistuneesti laadittu viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen karsii myös turhia töitä pois – esimerkiksi sellaisia, joita organisaatio on tottunut pyytämään, vaikka ne eivät tue viestinnän tavoitteita.

Tuntuuko tutulta? Tulee mukaan viestintätoimisto Brunnenin innostavaan ja vuorovaikutteiseen kokoontumiseen torstaina 12.9. klo 9-10.30! Brunnenin toimisto sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 47 (5. kerros). Tarjolla on pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan! Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

Tiedot

Päivämäärä:
12.9.2019
Aika:
09:00 - 10:30

Tapahtumapaikka

Brunnen Communications
Fredrikinkatu 47
Helsinki,
+ Google Map