Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vierailu Helsingin Kaupunginteatterin viestintään

6 toukokuun @ 16:30 - 18:15

Oletko koskaan pohtinut sitä, miltä teatterin kulisseissa näyttää? Haluaisitko tietää, mitä kaikkea kaupunginteatterin viestinnässä tapahtuu?

 

Tervetuloa Viestin vierailulle Helsingin Kaupunginteatteriin keskiviikkona 6.5.2020 klo 16:30–18:15! Ainutlaatuisella vierailullamme kaupunginteatterin viestintä- ja markkinointitiimi kertovat Viestin jäsenille kaupunginteatterin viestinnästä, markkinoinnista ja yleisötyöstä.

Osana vierailua pääset kurkistamaan kaupunginteatterin kulisseihin. Ihailemme pukuvaraston ja lavastamon loistoa sekä koemme, millaista on seistä näyttämön lavalla!

Vierailun jälkeen sinulla on upea mahdollisuus jatkaa iltaa viestijöiden kanssa valitsemasi teatteriesityksen parissa klo 19. Voit valita suosikkisi kahdesta esityksestä: vaihtoehtoina ovat ajatuksia herättävä Everstinna-monologi kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä tai vallaton Le Coq – taistelu ravintolasta -farssi Arena-näyttämöllä. Illan teatteriesitys on sinulle Viestin jäsenenä maksuton.

 

Ilmoittautuminen vierailulle ja esityksiin 6.5.

 

Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

Ilmoittaudu vierailulle kaupunginteatterin viestintään (klo 16:30-18:15) tästä.

Ilmoittaudu Everstinna-teatteriesitykseen (klo 19) tästä. Ilmoittautuminen päättyy 6.4.

Ilmoittaudu Le Coq – taistelu ravintolasta -teatteriesitykseen (klo 19) tästä. Ilmoittautuminen päättyy 6.4.

Tiedot

Päivämäärä:
6 toukokuun
Aika:
16:30 - 18:15

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginteatteri
Eläintarhantie 5
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map