Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU: Vierailu Lääkärit ilman rajoja -järjestön viestintään, Helsinki

15 huhtikuun @ 17:00 - 18:30

Päivitys 31.3.2020: Koronatilanteen vuoksi vierailu joudutaan perumaan. Katsomme uuden vierailun mahdollisuutta myöhemmin.

Millaista on viestintä maailmanlaajuisessa työyhteisössä ja merkityksellisessä ympäristössä?

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö, joka antaa sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin.

Viestin vierailulla keskiviikkona 15.4. klo 17-18:30 sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla Lääkärit Ilman Rajoja -viestintätiimiltä, millaista viestinnän työ on kansainvälisen avustusjärjestön merkityksellisessä työympäristössä.

Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Tiedot

Päivämäärä:
15 huhtikuun
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Lääkärit Ilman Rajoja
Lintulahdenkatu 10
Helsinki, 00500 Suomi
+ Google Map