Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Viestintä poliisin työssä – vierailu Poliisiammattikorkeakouluun, Tampere

18 maaliskuun @ 17:00 - 19:00

Millainen rooli viestinnällä on poliisin työssä? Miten viestintää opetetaan tulevaisuuden poliiseille? Miten poliisi viestii sosiaalisessa mediassa?

Tervetuloa Viestin vierailulle  Tampereen Poliisiammattikorkeakouluun (Polamk) keskiviikkona 18.3. klo 17-19!

Vierailulla poliisiviestinnän lehtori Roosa Rentola kertoo viestinnän merkityksestä poliisiopinnoissa ja poliisin työtehtävissä. Rentola on kirjoittanut rikostutkimusta kielen näkökulmasta avaavan kirjan Kielestä Kiinni (2019).

Kuulemme Polamkin viestintätiimiltä lisäksi poliisin someviestinnästä ja organisaation sisäisestä viestinnästä.

Ilmoittaudu vierailulle tästä.

 

Vierailu on maksuton ja avoin vain Viesti ry:n jäsenille. Oletko jo jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

Tiedot

Päivämäärä:
18 maaliskuun
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Poliisiammattikorkeakoulu
Vaajakatu 2
Tampere, 33720
+ Google Map