Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu Suomen kansallisoopperaan ja -balettiin & Tuhkimo-baletti, Helsinki

12.12.2018 @ 17:00 - 22:00

Tule kuulemaan Suomen Kansallisoopperan ja -baletin viestinnästä Viestin vierailulle 12.12. klo 17-19!

Vierailun jälkeen Viestin jäsenillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea upea Tuhkimo-baletti jäsenhintaan 50 € (norm. 100 €)! Baletti ei edellytä vierailulle osallistumista ja siihen ilmoittaudutaan erikseen.

Millaista on viestijän arki suurten tunteiden talossa?

Rakkaus ja viha, ilo ja suru liikuttavat lavalla ja koskettavat katsomossa. Miten puhua elämyksistä, tunteista ja tähtihetkistä faktoina ja lukuina, diginä ja datana? Kansallisoopperan ja -baletin viestintä kurottaa vahvasti digitaalisuuteen. Miten ooppera ja baletti taipuvat monikanavaiseen viestintään?

Ilmoittaudu vierailulle tästä ja Tuhkimo-balettiin tästä. Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.12.2018
Aika:
17:00 - 22:00
Tapahtumaluokka: