Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu työ- ja elinkeinomisteriöön: Valtionhallinnon viestintä 2020-luvulla

31.10.2019 @ 16:00 - 18:00

Miten uuden hallituksen tarinaa kerrotaan työ- ja elinkeinoministeriössä?

Populismin nousu ja viestintäkentän sirpaloituminen ovat heikentäneet suomalaisten luottamusta julkisen vallan käyttäjiin. Viestintä on koko ajan vaativampaa ja siksi Antti Rinteen hallitukselle on tehty historian ensimmäinen hallituksen viestintästrategia. Samalla myös työ- ja elinkeinoministeriöön tehtiin ministeriön ensimmäinen viestintästrategia.

Tule Viestin vierailulle kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten nykyajan viestinnän haasteisiin voidaan vastata hallituksessa ja sektoriministeriöissä.

Paikalla on muun muassa TEMin viestintäjohtaja Mikko Koivumaa.

Ilmoittaudu mukaan! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tiedot

Päivämäärä:
31.10.2019
Aika:
16:00 - 18:00

Järjestäjä

Viesti ry
Sähköposti:
toimisto@viesti.fi

Tapahtumapaikka

Työ- ja elinkeinoministeriö
Eteläesplanadi 4
Helsinki, 00130
+ Google Map