Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu vaikuttajatoimisto Bliciin: vaalikevät vaikuttajan silmin

26.3.2019 @ 16:00 - 17:30

 

Vaalikevät käy kuumana, kun Suomessa valmistaudutaan sekä eduskuntavaaleihin että EU-vaaleihin.

Ammattimaisen vaikuttamisen markkinat kasvavat, kun yhä useampi organisaatio haluaa olla osana yhteiskunnallista keskustelua ja päätöksentekoa. Digitalisaatio ja uudet, disruption mukanaan tuomat toimialat muuttavat sääntely-ympäristöä, johon entistä useammalla on tarve vaikuttaa. Toisaalta politiikka tarvitsee yrityksiä, järjestöjä ja eri alojen asiantuntijoita oman päätöksentekonsa tueksi.

Viesti ry vierailee maaliskuun lopussa konsulttitoimisto Blicissä, joka toimii yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa sekä Helsingissä että Brysselissä. Blicin asiakkaita ovat organisaatiot, jotka haluavat saada äänensä kuuluviin päätöksentekoprosesseissa ja tavoittaa juuri omalle toimialalleen merkittävät vaikuttajat.

Vierailulla tutustumme vaikuttamisen markkinoihin sekä siihen, mitä vaikuttamistyö käytännössä on ja millaisia ovat vaikuttamisen trendit. Millainen on vaikuttamisen vuosikello politiikassa ja mitä tapahtuu kun hallitus vaihtuu? Miten me vaikutamme Suomessa verrattuna EU:hun? Kuulemme myös analyysin eduskuntavaaleista sekä europarlamenttivaaleista 2019.

Blicin työstä kertovat toimitusjohtaja Niilo Mustonen ja Brysselin toimiston johtaja Petja Piilola.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä, paikkoja rajoitetusti!

Vierailu on Viestin jäsenille maksuton.

 

Tiedot

Päivämäärä:
26.3.2019
Aika:
16:00 - 17:30
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Viesti ry
Sähköposti:
toimisto@viesti.fi

Tapahtumapaikka

Blic Oy
Korkeavuorenkatu 30 A, 4. krs.
Helsinki, 00130
+ Google Map