Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Viestijästä valmentajaksi

12 toukokuun @ 09:00 - 11:00

Päivitys 30.3.2020: Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi koulutus järjestetään webinaarina.

 

Vaikuttava viestintä on tärkeämpää kuin koskaan, kun viestitulva kasvaa. Enää ei riitä, että vain ammattiviestijät osaavat viestiä – vahvoja viestintätaitoja tarvitaan monenlaisissa tehtävissä: johtajana, esihenkilönä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana ja niin edelleen. Poikkeuksellisina aikoina selkeän viestinnän tarve korostuu entisestään. Kuinka viestinnän ammattilaiset voivat tukea kollegojaan polulla vaikuttavaksi viestijäksi?

 

Koulutus sisältää vastauksia ja ajatuksia seuraaviin teemoihin liittyen:

  • Millainen on viestivä organisaatio? Miten voin vaikuttaa?
  • Työvälineitä viestijä-valmentajan arkeen: palvelumuotoilusta ja fasilitoinnista lainattuja menetelmiä
  • Miten rakentaa onnistunut viestinnän valmennus?

 

Valmentajanamme toimii viestintätoimisto Kaiku Helsingin partneri Salla Syrman, jolla on 13 vuoden kokemus viestintätaitojen valmentamisesta erilaisissa organisaatioissa. Valmentajana Salla on helposti lähestyttävä, käytännönläheinen ja osallistava. Hänelle on tärkeää, että valmennettavat palaavat työarkeensa innostuneina ja pystyvät hyödyntämään valmennuksessa harjoiteltuja asioita heti käytännössä.

Ilmoittaudu mukaan! Tapahtuma on Viestin jäsenille maksuton ja avoin vain Viestin jäsenille.

Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää Viestin jäsenyydestä ja liity viestijöiden yhteisöön!

 

Tiedot

Päivämäärä:
12 toukokuun
Aika:
09:00 - 11:00