Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viestin kevätkokous, Helsinki

21.5.2019 @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa Viestin sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 21.5. klo 17-18. Kokouksessa vahvistetaan vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös.

Kokouksen jälkeen klo 18-19 kuulemme Helsingin yliopiston työelämäprofessori Outi Ihanainen-Rokion ajatuksia siitä, miltä tulevaisuuden viestintä ja työelämä näyttävät tutkitun tiedon pohjalta. Tule verkostoitumaan ja nauttimaan keväästä viestijäkollegoiden kanssa!

Esityslista

Ilmoittaudu mukaan!

Helsingin yliopiston työelämäprofessori, FT Outi Ihanainen-Rokio on väitellyt organisaatioviestinnästä, opettanut viestintää korkeakouluissa ja työskennellyt teknologiayrityksissä. Hänen henkilökohtaisena missionaan on lähentää yliopistoja työelämän ja yritysmaailman kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
21.5.2019
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map