Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viestin vuosikokous, Helsinki

26.11.2019 @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa Viestin vuosikokoukseen tiistaina 26.11. klo 17 alkaen!

Vuosikokouksessa valitaan Viestin hallitukseen puheenjohtaja ja kolme varsinaista jäsentä tulevalle kaksivuotiskaudelle sekä kolme varajäsentä vuodelle 2020. Haluatko kehittää viestinnän alaa ja Viestiä vuonna 2020? Lue lisää hallitustyöskentelystä ja hae mukaan 24.11. mennessä!

Riitta Suominen

Vuosikokousta alustaa viestijöille ajankohtainen puheenvuoro @Kielipoliisina tunnetulta Riitta Suomiselta, joka puhuu tuoreesta väitöskirjastaan Virkatekstin käytettävyys. Pöytäkirjasta verkkotekstiksi ja sosiaalisen median päivitykseksi.

Suomisen väitöskirja on tuonut esiin tärkeitä huomioita virkakielen ymmärrettävyydestä tekstin vastaanottajille. Tutkimuksessa tiedottajia pyydettiin sujuvoittamaan heille annettua virkatekstiaineistoa. Suomisen löydökset perustuvat siihen, mitä tiedottajat kertoivat ajatteluprosessistaan ääneen virkatekstin lukemisen ja muokkaamisen aikana.

Tule kuulemaan vuosikokouksen aluksi, mitä kaikkea tiedottajien ääneenajattelu virkateksteistä paljasti!

 

Kaikki Viestin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita vuosikokoukseen! Tarjolla on mielenkiintoisen sisällön ja viestijäkollegojen loistavan seuran lisäksi Viesti-viiniä sekä pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Tutustu kokouksen esityslistaan täällä.

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2019
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map