Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Palvelumuotoilua viestijöille – vierailu Kaiku Helsinkiin

maaliskuu 21 @ 16:00 - 19:00

Viestintätoimisto Kaiku Helsinki on testannut palvelumuotoilun lähestymistapaa erilaisissa viestintäprojekteissa.

“Asiakkaiden arjen ja tarpeiden aito ymmärtämiseen pohjaava viestinnän kehittäminen tuo selkeitä hyötyjä: vaikuttavuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä”, sanoo Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtaja Elina Piskonen.

Kaiken lisäksi yhteiskehittäminen ja erilaisten muotoilun menetelmien käyttö voi parhaimmillaan olla erittäin mielekästä ja hauskaa!

Tervetuloa vierailulle Kaiku Helsinkiin kuulemaan viestinnän palvelumuotoilun viimeisimmistä tuulista ja testaamaan muutamaa menetelmää käytännössä. Illan päätteeksi saat mukaasi painetun version tuoreesta Viestinnän palvelumuotoilu -oppaasta.

Ilmoittaudu mukaan nyt. Huomioithan ilmoittautuessasi peruutusehtomme.

Vierailu on Viestin jäsenille maksuton.

”Palvelumuotoilu on antanut meille todellista ymmärrystä siitä, mitä asiakkaamme ja oma henkilökuntamme viestinnältämme odottaa. Jatkossa on huomattavasti mielekkäämpää informoida kohderyhmiämme kunkin kiinnostuksen ja tarpeen mukaan – omankin työn merkitys ja mielekkyys nousee ihan uudelle tasolle.” – Kaiku Helsingin asiakas, yksityinen sektori

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 21
Aika:
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Kaiku Helsinki
Töölönkatu 3 A
Helsinki, Suomi
+ Google Map