Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viestinnän rooli kyberturvallisuuden rakentamisessa

lokakuu 20 @ 10:00 - 11:30

Aika: 20.10.2020 kello 10-11:30
Paikka: Webinaari
Kenelle: Viesti ry:n jäsenille

 

Kyberturvallisuus koskettaa meitä kaikkia arkisissa toimissamme, vaikka emme sitä aina tiedostakaan. Digitalisoitunut yhteiskunta on yhä riippuvaisempi tietoverkkojen toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta. Näiden varassa lepäävät kaikille elintärkeät toiminnot, kuten energiahuolto, vedenjakelu, rahahuolto, liikenteen sujuvuus ‒ oikeastaan mikä tahansa tämän päivän yhteiskunnan perustoiminto.

Viestinnän asiantuntijat ovat tulevaisuudessa tärkeässä roolissa kyberturvallisuuden rakentamisessa organisaatioissa. Tässä webinaarissa Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll ja viestintätoimisto Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa käyvät läpi mitä kyberturvallisuus on, millaisia uhkia se meille tuo ja miten nämä vaikuttavat käytännössä viestinnän työhön.

Webinaarissa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Mitä kyberturvallisuus on?
  • Millaisia kyberturvallisuusuhkia meillä on?
  • Mistä kyberuhat ovat tulleet ja miksi meillä niitä on?
  • Miten digitaidot vaikuttavat kyberuhkien hallintaan?
  • Mihin meidän täytyy lähitulevaisuudessa ja jo nyt varautua?
  • Miten viestinnän asiantuntijat voisivat olla mukana luomassa kyberturvallista organisaatiota?
  • Miten kyberuhat vaikuttavat käytännössä viestinnän työhön?

 

Ilmoittaudu tästä!

 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 20
Aika:
10:00 - 11:30