Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Viestinnän tulevaisuus -seminaari 2020

marraskuu 5 @ 16:00 - 18:30

Mikä: Viestinnän tulevaisuus -seminaari
Missä: Webinaari / striimataan Sofia Helsinki -salista Senaatintorin varrelta
Milloin: 5.11.2020 kello 16-18:30
Hinta: Jäsenillemme maksuton. Muille kuin jäsenille 190 € + alv. 24%. Jäseneksi voit liittyä tästä.

 

Mikään muu ei ole yhtä pysyvää kuin muutos ja viestintä on aina etujoukoissa luotsaamassa yhteiskuntaa ja yrityksiä kohti tulevaisuutta.

Korona aiheutti muutoksia kunnon rytinällä ja viestinnän ala on saanut kokea sen vahvasti nahoissaan. Moni organisaatio on joutunut pakon edessä taipumaan muutoksen edessä. Miten viestintä ja johtajuus taipuvat uuteen normaaliin? Miten jatkuvaan muutokseen pitäisi suhtautua ja millaista osaamista jatkuva muutos edellyttää viestinnän asiantuntijoilta? Miten viestintä voi toimia positiivisena muutosvoimana?

Tule mukaan seminaariimme ja verkostoidu virtuaalisesti muiden viestijöiden kanssa!

 

Ohjelma

 

16.00 Topi Manner, CEO, Finnair: Johtajuus uudessa normaalissa – miten muutos ravisutti Finnairia?

16:30 Kirsi Piha, perustaja, Ellun Kanat: Viestintä muutosvoimana

17:00 Outi Ihanainen-Rokio, viestinnän työelämäprofessori, Helsingin yliopisto: Vuorovaikutus, viestintä ja johtajuus

17:30 Paneelikeskustelu: Millaista osaamista jatkuva muutos edellyttää viestijöiltä? Mukana keskustelemassa THL:n viestintäjohtaja Marjo Loisa, TietoEvryn Communications Lead ja Viesti ry:n puheenjohtaja Mari Tuokko ja Brellan Marketing Lead Jaakko Jalkanen.

 

Kannamme vastuumme koronakriisissä ja järjestämme tilaisuuden tänä vuonna pelkästään webinaarina omaa ohjeistustamme noudattaen. Seuraa tapahtumamme viestintää Facebookissa, Viestin fb-ryhmässä, Twitterissä ja Linkedinissä sekä uutiskirjeessämme!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 5
Aika:
16:00 - 18:30