Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Visuaalisuus markkinoinnissa ja tehokas Canvan käyttö -webinaari

27.8.2019 @ 12:00 - 16:00

Tuotatko visuaalista sisältöä viestinnän tai markkinoinnin tarpeisiin, vaikka sinulla ei olekaan graafisen suunnittelijan koulutusta? Tervetuloa Viestin ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten yhteiseen webinaariin!

Kuvat ovat somessa ja muussakin viestinnässä ja markkinoinnissa elintärkeä elementti. Ilman niitä somepäivitykset eivät erotu massasta. Eikä pelkkä kuva riitä erottautumiseen – sen täytyy puhutella haluttua yleisöä.

Pelkästään Facebookissa on kuvien suhteen jo kovasti töitä: kansikuva, organisaation profiilikuva, päivitysten kuvat sekä mainoksiin liitettävät visualisoinnit pitää optimoida oikean kokoisiksi ja mahdollisimman näyttäviksi. Vaivannäkö kuitenkin usein palkitaan.

Koulutuksessa käydään läpi visuaalisen markkinoinin mahdollisuuksia vastaamalla muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Missä kaikkialla kuvia voi käyttää?
  • Minkä kokoisia kuvia kuuluu käyttää missäkin somekanavassa?
  • Mitkä ovat parhaat maksuttomat kuvapankit?
  • Milloin kuva kannattaa tehdä itse ja milloin taas on hyvä turvautua ammattilaisen apuun?

Lisäksi Kuulu Oy:n Art Director Henna Kuvaja parhaista kuvankäsittelytyökaluista, joita voi käyttää tietokoneella tai mobiililaitteilla. Ensisijaisesti webinaarissa keskitytään Canvaan, joka on maksuton kuvankäsittelyohjelma. Webinaari on hyvin käytännönläheinen – pääset heti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja!

Ilmoittaudu webinaariin nyt. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2019
Aika:
12:00 - 16:00