Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Näin kannustat asiantuntijoitasi kirjoittamaan

lokakuu 27 @ 10:00 - 11:30

Kaipaatko työkaluja siihen, miten innostaa ja kannustaa asiantuntijoita kirjoittamaan tekstejä blogiin, organisaation julkaisuun tai some-kanaviin?

Webinaarissa käsitellään tapoja, joilla organisaation viestintäkanavista vastaava voi auttaa oman talon osaajia kirjoittamaan asiantuntemukseensa pohjautuvia tekstejä.

 

Webinaarissa käydään läpi seuraavia teemoja:

  • Kuinka siirtyä yksittäisten tekstien lypsämisestä jatkuvaan asiantuntijakirjoittajista huolehtimiseen?
  • Miten lukijan ymmärtäminen auttaa osaajia kirjoittamaan osuvampia asiantuntijatekstejä?
  • Millaisin keinoin osaajia voi auttaa löytämään hyvän sisältöidean ja jalostamaan sen toimivaksi aiheeksi.
  • Kuinka avata asiantuntijatekstin kirjoitusprosessia niin, että tekstien sisällöstä puhutaan kirjoitusprosessin aikana?
  • Miten auttaa valkoisen paperin kammon taklaamisessa ja rohkaista julkaisemaan tekstejä verkossa?

 

Kouluttajana webinaarissa toimii Kide Consultingin kirjoituskouluttaja Sanna Sevänen. Sanna on innostava ja kannustava kirjoituskouluttaja sekä kokenut toimittaja, joka haluaa tuoda kirjoittamisen iloa työelämään. Yrityksensä kautta Sevänen on auttanut yli kahta tuhatta eri alojen osaajaa kiinnostavien ja selkeiden tekstien tekijöiksi.

 

Ilmoittautuminen alkaa pian!

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 27
Aika:
10:00 - 11:30