Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: SEO – hakukonelöydettävyyden ABC

14 tammikuun @ 12:30 - 16:00

Oletko jo timanttinen hakukoneoptimoija? Osallistu webinaariimme ja opi, miten verkkosivujen avulla markkinoidaan tehokkaasti!

Hakukonelöydettävyys on tärkeää joka yritykselle ja organisaatiolle. Jos ei näy Googlen hauissa, ei pääse niiden vaihtoehtoisten palveluntarjoajien joukkoon, joiden palveluista ostopäätöksiä tehdään.

SEO-koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät hakukonelöydettävyyteen vaikuttavat tekijät. Lisäksi pohditaan, miten organisaatio voi kartoittaa itselleen parhaat hakusanat ja selvittää nykyisen hakukonesijoituksensa. Osallistuja saa myös vinkkejä siihen, millä työkaluilla avainsanojen ja sivuston näkyvyyttä voi mitata.

 

Lisäksi käsitellään hakukoneystävällisiä sisältöjä, kuten

  • hyvän otsikon ja tekstin ominaisuudet
  • muut sisällöt, kuten kuvatekstit
  • sisältöjen jakelu

 

Kouluttajana toimii Jonna Muurinen Kuulu Oy:stä.

Webinaari on Viesti ry:n jäsenille maksuton ja järjestetään yhteistyössä MMA ry:n kanssa.

Ilmoittaudu mukaan!

Tämä webinaari on toiveuusinta 1.10. toteutetusta SEO-webinaarista.

 

Tiedot

Päivämäärä:
14 tammikuun
Aika:
12:30 - 16:00