Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: SEO – hakukonelöydettävyyden ABC

lokakuu 1 @ 08:30 - 12:00

 

Joko olet timanttinen hakukoneoptimoija? Osallistu webinaariimme ja opi, miten markkinoida tehokkaasti www-sivujen avulla.

 

Hakukonelöydettävyys on tärkeää joka yritykselle ja organisaatiolle. Googlen hauissa näkymätön organisaatio ei pääse niiden vaihtoehtoisten palveluntarjoajien joukkoon, joiden palveluista ostopäätöksiä tehdään.

SEO-koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät hakukonelöydettävyyteen vaikuttavat tekijät. Lisäksi pohditaan, miten organisaatio voi kartoittaa itselleen parhaat hakusanat ja selvittää nykyisen hakukonesijoituksensa. Osallistuja saa myös vinkkejä siihen, millä työkaluilla avainsanojen ja sivuston näkyvyyttä voi mitata.

Lisäksi käsitellään hakukoneystävällisiä sisältöjä:

 

  • hyvän otsikon ja tekstin ominaisuudet
  • muut sisällöt, kuten kuvatekstit
  • sisältöjen jakelu

 

Kouluttajana toimii Jonna Muurinen Kuulu Oy:stä.

Viesti ry:n jäsenille maksuton. Ilmoittautuminen aukeaa elokuussa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 1
Aika:
08:30 - 12:00

Järjestäjät

Viesti ry
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA