Tulevat tapahtumat

Ihmiset, yritykset ja organisaatiot uudistuvat jatkuvan oppimisen kautta. Viestin jäsenenä saat monipuolista ja laadukasta viestinnän alan koulutusta maksutta tai edullisesti. Koulutuksissa, tapahtumissa ja vierailuillamme käsitellään viestinnän tuoreimpia ilmiöitä ja työkaluja. Osallistu tapahtumiimme, jos haluat olla aallon harjalla viestinnän uusissa tuulissa ja haluat verkostoitua muiden viestijöiden kanssa. Viestin jäsenenä voit osallistua maksutta myös Akavan Erityisalojen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrittäjien ja ammatinharjoittajien after work, Helsinki

4.9.2019 @ 16:00 - 19:00

Tervetuloa Viestin, Kieliasiantuntijat ry:n, MAL ry:n ja TAKU ry:n yhteisille yrittäjien ja ammatinharjoittajien after workeille toimistollemme Pohjoisesplanadille 4.9. klo 16-19! Aftereilla juhlistamme seuraavan päivän kansallista Yrittäjän päivää. Voit piipahtaa aftereille siihen aikaan, kun se sinulle sopii.

Rennossa tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus verkostoitua sekä viestinnän että muiden alojen yrittäjien kanssa sekä otattaa itsestäsi LinkedIn-profiilikuva. Tule kertomaan, millaista tukea toivot omalta ammattijärjestöltäsi!

Ilmoittaudu mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
4.9.2019
Aika:
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Viestin toimisto
Mikonkatu 8 A
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map