Tiedotusosasto. Podcast viestinnästä.

 

Viesti ry:n huippuvirallinen tiedotuskanava Tiedotusosasto avaa, mitä kaikkea viestintä on ja miten sillä rakennetaan parempaa tulevaisuutta. 

 

Viestintä on ehkä yksi väärinymmärretyimmistä ammateista. Ala kohtaa usein ennakkoluuloja ja joskus viestijältä odotetaan mahdottomuuksia. Toisaalta viestinnän koko potentiaaliakaan ei välttämättä aina osata hyödyntää parhaalla tavalla. Haasteista huolimatta viestinnän ala on täynnä loistavia osaajia ja upeita onnistumisia!

Tiedotusosasto-podcastissa pureudumme viestinnän alan kuumimpiin kysymyksiin ja vierainamme on mitä mahtavimpia viestinnän osaajia ja tulevaisuuden rakentajia.

Tiedotusosaston tiedotuspäällikkönä toimii virkansa puolesta Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan, arvoisa kuulijamme!

 

Kaikki viestivät, harva on ammattilainen.

 

Viestinnällä ja vuorovaikutuksella on yhä suurempi merkitys johtamisessa, politiikassa, yrityksissä ja ylipäätään kaikissa ihmisten välisissä kohtaamisissa. Johtaminen on viestintää. Myös tulevaisuuden menestykset ja tappiot ovat usein yhteydessä viestintään. Siksi on tärkeää ymmärtää viestintää ja sen mekanismeja.

 

Halusimme tehdä podcastin, jossa avataan, mitä kaikkea viestintä on, miksi siihen kannattaa käyttää resursseja ja miten viestintää voi tehdä entistä paremmin. Tiedotusosasto on suunnattu kaikille viestinnän parissa työskenteleville, viestinnästä, tulevaisuudesta ja yhteiskunnasta kiinnostuneille johtajille sekä asiantuntijoille.

 

– Siina Repo, toiminnanjohtaja Viesti ry

 


 

Kuuntele Tiedotusosaston ensimmäinen jakso!

 

Mikä on viestijän paikka organisaatiossa ja mitä viestintä voi parhaimmillaan yritykselle tarjota? Osaavatko organisaatiot hyödyntää viestinnän koko potentiaalin vai vieläkö viestijöitä karsinoidaan liikaa tukitehtäviin? Miten portit johtoryhmään aukeavat? Puhumme tässä jaksossa viestijästä muutoksen tekijänä sekä viestijän roolista strategisessa työssä.

Tiedotusosaston vieraana on strategisen viestintätoimiston Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja ja muutoksentekijä Kirsi Piha.

Löydät Tiedotusosaston myös Spotifysta!