Skip to content
Viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, Lohja

Viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, Lohja


Julkaistu: 10/06/2024
Työnantaja: Lohjan seurakunta
Sijainti: Lohja

Viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen − Tule kehittämään kirkon työtä Lohjalla!

Lohjan seurakunta vahvistaa viestintäänsä ja etsii laaja-alaista

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

uuteen tehtävään 1.10.2024 alkaen.

Haluatko olla mukana luomassa uutta? Hyppää mukaan Lohjan seurakunnan uuteen kolmihenkiseen viestintätiimiin. Vastamme seurakunnan viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä noin 100 hengen työyhteisön ja lukuisten vapaaehtoisten kanssa.

Tulevassa tehtävässäsi painottuvat sosiaalinen media ja kampanjat, mutta pystyt hoitamaan sujuvasti myös muita viestinnän tehtäviä. Pääset luomaan seurakunnalle some-strategiaa ja tukemaan sekä kouluttamaan some-päivittäjiemme verkostoa.

Saatat olla etsimämme viestinnän asiantuntija, jos

✅ sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vaativista viestinnän/markkinoinnin tehtävistä ja viestinnän kehittämisestä

✅ sinulla on soveltuva koulutus, arvostamme viestintäalan korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

✅ pystyt vetämään viestintäkampanjan ideoinnista suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin

✅ osaat kirjoittaa selkeästi ja asiakaslähtöisesti

✅ olet sinut somen kanssa: hallitset sosiaalisen median alustat ja osaat hyödyntää analytiikka- ja kampanjatyökaluja

✅ kuvaat ja videoit, arvostamme myös kokemusta graafisten aineistojen tuotannosta

✅ suomen kielen taitosi on erinomainen ja viestit tarvittaessa myös ruotsiksi

✅ sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot

✅ tunnet nuorten ja nuorten aikuisten mediaympäristöä ja osaat kohdentaa viestisi heille

✅ seurakuntien sanoma ja toiminta ovat sinulle tuttuja ja haluat olla mukana kehittämässä kirkon viestintää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn seurakunnan viestinnän parissa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (36,25 h/vko). Käytössä on liukuva työaika, ja myös etätyö on rajoitetusti mahdollinen. Hyvä työilmapiiri, yhdessä tekeminen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Haluamme tukea jokaista työyhteisön jäsentä onnistumaan tehtävässään muun muassa huolehtimalla hyvästä perehdytyksestä. Henkilöstön käytössä on kattavat työterveyshuollon palvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (Epassi).

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmä 601 mukainen (peruspalkka 3062,09–3618,57 euroa/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää enintään 117,50–413,00 euroa/kk.

Tehtävä täytetään 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista on esitettävä seurakunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoRekry -palvelun (linkki: Viestinnän asiantuntija – Lohjan seurakunta – KirkkoRekry) kautta su 4.8. klo 23.59 mennessä. Haastattelujen ajankohta on ma 12.8. klo 14 alkaen. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakuajan päätyttyä. Valintaprosessiin kuuluu myös soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Urpu Sarlin, 040 516 2634, urpu.sarlin@evl.fi.