Skip to content

Viestin toimistolle viestintäharjoittelija


Julkaistu: 05.02.2018
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Viestin toimistolle saatiin tällä viikolla vahvistusta, kun puheviestinnän opiskelija Eleonora Schirmer aloitti neljä kuukautta kestävän viestintäharjoittelunsa.  

Hei viestiläiset! Harjoitteluni ohella teen puheviestinnän maisteriopintoja Tampereen yliopistossa. Minulla on myös aineenopettajan pätevyys. Viestin toiminta on minulle jo ennestään tuttua, sillä olen toiminut Viestin hallituksen opiskelijajäsenenä vuosina 2015 – 2017.

Harjoittelussani keskityn jäsenpalveluiden suunnitteluun sekä sisällöntuotantoon. Työtehtäviini kuuluvat myös opiskelijatoiminnasta vastaaminen yhdessä viestintäkoordinaattori Lauran kanssa. Olen erityisen kiinnostunut Instagram-viestintämme kehittämisestä sekä ajankohtaisiin viestinnän teemoihin liittyvien videoiden tuottamisesta.

Olen hyvin innoissani tästä harjoittelusta ja mahdollisuudesta kehittää Viestin palveluita entistäkin paremmiksi. Minuun voi olla yhteydessä missä vain asiassa sähköpostitse (eleonora.schirmer(a)viesti.fi). Toivottavasti tapaamme kevään aikana Viestin jäsentapahtumissa!