Skip to content

Viestin hallitus vuodelle 2020 on valittu – uudeksi puheenjohtajaksi Mari Tuokko


Julkaistu: 26.11.2019
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on valinnut vuosikokouksessaan 26.11.2019 hallituksen vuodelle 2020. Monenlaisissa viestinnän tehtävissä työskentelevää jäsenkuntaa edustavaan hallitukseen valittiin neljä uutta varsinaista jäsentä ja kolme uutta varajäsentä. Viestin puheenjohtajaksi valittiin Tiedon viestintäpäällikkö Mari Tuokko.

 

Viestin hallitukseen uudelle kaudelle 2020-2021 valittiin Kelan viestinnän asiantuntija Anu von Lode Valkeajärvi, joka on toiminut Viestin varapuheenjohtajana vuosina 2018 ja 2019. Hallituksen muiksi uusiksi varsinaisiksi jäseniksi kaudelle 2020-2021 valittiin Voimiston vuorovaikutusvalmentaja Petra Alijärvi ja Helsingin Satama Oy:n viestintäpäällikkö Eeva Hietanen. Kaudelle 2020 varsinaiseksi jäseneksi valittiin BearIT:n Marketing and Communications Specialist Miina Salmenharju puheenjohtajaksi valitun Mari Tuokon tilalle.

Uusiksi varajäseniksi Viestin hallitukseen valittiin Ruokaviraston viestintäasiantuntija Pia-Maria Jokipii, Upseeriliiton tiedotuspäällikkö Marko Varama sekä SOK:n HR-viestintäassistentti Meri Koskinen.

Viestin hallituksessa jatkavat hallituksen varsinaiset jäsenet, Espoon kaupungin viestintäasiantuntija Arja Karasvirta ja Metropolia Ammattikorkeakoulun viestintäsuunnittelija Ilse Skog sekä opiskelijajäsenet Tuomas Heikkinen ja Jenna Vuorela.

 

 

Mari Tuokko: ”On kunnia jatkaa viestinnän alan kehittämistä puheenjohtajan roolissa”

 

– Olen innoissani, että pääsen työskentelemään ammattitaitoisen ja osaavan hallituksen parissa. On kunnia jatkaa alan kehittämistä ja jäsentemme osaamisen vahvistamista puheenjohtajan roolissa, Viestin uusi puheenjohtaja Mari Tuokko toteaa.

– Viestintä on yksi kasvavimmista aloista Suomessa ja käy läpi suurta murrosta nopeasti muuttuvan toimikentän myötä – viestinnän alan aktiivinen kehittäminen kasvattaa jatkuvasti merkitystään. Alan elinvoimaisuuden ja arvostuksen lisäämiseksi on tärkeää, että taustalla on moderni, eteenpäin katsova ja näkemyksellinen järjestö.

Viestin puheenjohtajana kaksi kautta toiminut Jyväskylän yliopiston palvelupäällikkö Heta Koski kiittää Viestin jäseniä luottamuksesta ja antoisista vuosista.

–   Olen iloinen siitä, että Viesti saa asiantuntevan ja eteenpäin katsovan puheenjohtajan. On hyvä fiilis antaa vuoro seuraavalle tietäen, että Viesti jatkaa hyvissä käsissä ja valmiina tukemaan viestinnän ammattilaisia 2020-luvun työelämähaasteissa.

Viestiin kuuluu yli 2000 viestijää valtakunnallisesti ja järjestön jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti. Hallitushaku oli avoin kaikille Viestin jäsenille.

Viesti ry:n toiminnanjohtajan sijaisena toimii kesäkuuhun saakka järjestö- ja viestintäpäällikkö, FM Laura Piiroinen.

 

Lisätiedot:

Laura Piiroinen, 044 700 4044, laura.piiroinen@viesti.fi

Mari Tuokko, 050 364 7507, mari.tuokko@tieto.com

 


 

Viesti ry on Suomen ainoa viestintäalan ammattilaisten ja viestintää opiskelevien ammattijärjestö. Viesti ry on akavalainen edunvalvontajärjestö, joka edistää viestinnän ammattilaisten uraa tarjoamalla työelämäpalveluja, mentorointia ja koulutuksia. Viestin tavoitteena on tukea viestinnän ammattilaisten osaamisen kehittämistä ja nostaa alan arvostusta.