Skip to content

MiB x Viesti goes -sarjassa vieraillaan mielenkiintoisissa viestinnän organisaatioissa – mukaan voi ottaa myös oman lapsen


Julkaistu: 26.09.2023
Kirjoittaja: Anni Haaparanta
Kategoria: Yleinen

Mothers in Business ry ja Viesti ry järjestävät jäsenilleen tapahtumasarjan, jossa vieraillaan viestintä- ja markkinointialan kiinnostavissa organisaatioissa. Vierailuilla kuullaan organisaatioiden omia näkemyksiä siitä, mitkä ovat tällä hetkellä viestinnän ja markkinoinnin kuumia puheenaiheita, kiistakapuloita ja merkittävimpiä kehityssuuntia. 

Vierailuilla MiBin ja Viestin jäsenet pääsevät tutustumaan viestintätyön eri suuntauksiin ja mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Maksuttomat tapahtumat ovat avoimia MiBin ja Viestin jäsenille. Tapahtumat järjestetään syksyn 2023 ja alkuvuoden 2024 aikana pääkaupunkiseudulla, mutta pääosaan tapahtumista voi osallistua etäyhteydellä mistä päin Suomea tahansa.

Ajatus sarjaan lähti omasta kiinnostuksestamme nähdä viestintätyötä uusista kulmista ja verkostoitua kollegoiden kanssa yli järjestörajojen”, sarjan pääjärjestäjät Eeva Reittilä ja Sanna Kranjc kertovat. 

Reittilä on MiBin hallituksen jäsen ja pitkän linjan aktiivi MiBissä muun muassa yritysvierailuja järjestävän tiimin vetäjänä. Kranjc on Viestin hallituksen jäsen ja toiminut pitkään MiBin vapaaehtoisena, myös MiBin hallituksen puheenjohtajana. Molemmat toimivat päivätöissään viestinnän ja markkinoinnin parissa, Reittilä asianajotoimisto Bird & Birdillä ja Kranjc mediaseuranta- ja -analyysitoimisto Retrieverillä.

MiBillä ja Viestillä on paljon sekä nykyisiä että potentiaalisia jäseniä puolin ja toisin, joten yhteistyön tekeminen on innostavaa myös järjestöjen kasvun ja vaikuttavuuden kannalta. Toivomme, että sarja toimii MiBin ja Viestin piirissä lähtölaukauksena viestinnän ammattilaisia verkottavalle ja kehittävälle toiminnalle, joka voisi innostaa myös muita jäseniä toimimaan vapaaehtoisina tapahtumanjärjestäjinä jatkossa”, Reittilä ja Kranjc maalailevat.

Idea excusarjaan lähti MiB på Svenskan talousjohtajamisen koulutuksessa, johon Sanna Kanjc (vas.) ja Eeva Reittiä (oik.) osallistuivat. Kuvassa keskellä myös koulutusta järjestänyt MiB på Svenskan kehittämispäällikkö Linda Gustafsson.

MiB x Viesti sarja käynnistyy to 5.10. MiBin ja Viestin yhteisellä kick-off-tapahtumalla, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja inspiraatiota viestinnän ammattilaisille teemalla “viestijän jaksaminen ruuhkavuosissa”. Tilaisuudessa vinkkejään tasapainoiseen ja armolliseen arkeen jakavat järjestön toiminnanjohtajat Annica Moore ja Siina Repo.

Syksyn ja talven aikana luvassa on laaja kattaus eri teemoja vastuullisuudesta lobbaamiseen ja kasvusta ja kansainvälistymisestä viranomaisviestintään. Kaikki tilaisuudet järjestetään aamupäivisin Helsingin keskustan tuntumassa ja niihin pyritään tarjoamaan vähintään kännykkätasoinen striimaus. Vierailuilla on paikkoja myös lapsen kanssa saapuville.

Katso sarjan vierailukohteet alta, varaa jo päivämäärät kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan! 

Tapahtumasarjan aikataulu. Löydät kaikki tulevat tapahtumat täältä.

Mothers in Business on järjestö kaikille äideille, jotka ovat kiinnostuneita urastaan. MiBin tavoitteena on tasa-arvoinen ja perheystävällinen työelämä. Järjestämme vuosittain eri puolilla Suomea satoja tapahtumia, jotka kehittävät ammatillista osaamista ja lisäävät hyvinvointia. Yli 4000 MiB-äidin joukko takaa vertaistuen ja arvokkaiden verkostojen kasvamisen.

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on akalavainen ammattijärjestö viestijöille. Viestiin kuuluu yli 2 400 viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista. Viesti tarjoaa jäsenilleen turvaa työelämään, vahvistusta viestinnän osaamiseen sekä viestijöiden verkoston.