Skip to content

Viesti ry etsii toiminnanjohtajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen


Julkaistu: 09.04.2019
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry etsii vanhempainvapaan sijaisuuteen sinua positiivinen ja energinen

TOIMINNANJOHTAJA

Toiminnanjohtajana olet viestijöiden edustaja yhteiskunnallisessa keskustelussa ja käyt rohkeaa ja edistyksellistä vuoropuhelua eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä johdat järjestömme päivittäistä toimintaa, viestintää ja taloutta sekä toimit viestintäkoordinaattorin esihenkilönä.

Innostut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja ammatilliseen edunvalvontaan liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. Lisäksi sinulla on yrittäjämäinen, verkostoituva ja ratkaisukeskeinen tapa tehdä työtä. Haluat saada paljon aikaan ja sinulla on näkemystä siitä, miten uudenaikainen ammattijärjestö toimii ja viestii.

 

Toiminnanjohtajanamme menestyt, jos sinulla on

  • vahva ymmärrys ja osaaminen viestinnän alasta
  • kyky strategiseen ajatteluun ja projektijohtamiseen
  • kokemusta järjestötoiminnasta ja ammatillisesta edunvalvonnasta
  • liiketaloudellista näkemystä ja taloushallinnon osaamista
  • hyvät lähijohtajan taidot ja kannustava johtamistapa
  • itsenäinen ja joustava työskentelyote
  • hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • asiakaskeskeinen ajattelutapa

 

Me tarjoamme sinulle huippumielenkiintoisen työn, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti ja vaikuttamaan kasvavan alan kehitykseen. Lisäksi saat mahtavan työyhteisön Akavan Erityisaloista ja kollegajärjestöistä sekä Viestin aktiivisen hallituksen tuen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Pohjoisesplanadilla. Sinulla on mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja etätyöhön. Tehtävä sisältää myös iltatyötä ja matkustamista. Palkan lisäksi saat lounas- ja virikesetelit.

Lähetä meille työhakemuksesi, CV:si ja linkki korkeintaan parin minuutin mittaiseen esittelyvideoon, jossa kerrot lyhyesti kuka olet ja mitkä ovat tärkeimmät vahvuutesi tehtävän hoitamiseksi.

Lähetä viestisi otsikolla “Toiminnanjohtajan rekry” osoitteeseen rekry@viesti.fi viimeistään 23.4. kello 16.00. Ilmoita hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Haastattelut järjestetään 2.–3.5. tai sopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan arviolta elokuussa 2019 ja jatkuu ainakin toukokuuhun 2020 asti. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

 

Lisätietoja

Heta Koski, puheenjohtaja, Viesti ry
puheenjohtaja@viesti.fi
puh. 040 515 5552
soittoaika 15.4. klo 14.30–16 tai 16.4. klo 9–10.30

Siina Repo, toiminnanjohtaja, Viesti ry
siina.repo@viesti.fi
puh. 040 485 0008
soittoaika 12.4. kello 10–12 tai 15.4. kello 10–12