Skip to content

#Viestimentori-ohjelma käynnistyy jälleen – ilmoittaudu nyt!


Julkaistu: 11.07.2017
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Kaipaatko edistystä urallesi tai tuoreita ajatuksia suunnan muuttamiselle? Oletko siirtymässä asiantuntijatyöstä esimies- tai johtamistyöhön? Etsitkö uusia haasteita tai vahvistusta osaamisellesi?

Opi johtamaan itseäsi työelämässä ja rakenna menestymistä urallasi. Viesti ry:n mentorointiohjelmassa kehität itseymmärrystäsi, opit tuntemaan omat vahvuutesi ja saat mahdollisuuden löytää oman, oikean polkusi uralla.

Itsensä ja työyhteisöjen ymmärtäminen on tärkeä osa myös kasvamista esimieheksi sekä johtajaksi, joten mentorointiohjelmamme sopii erityisen hyvin esimiestehtävissä aloittavalle tai esimiestyötä jo jonkin aikaa tehneelle.

Mentorointiohjelmassamme saat oman ammattijärjestösi sekä ammattitaitoisen työpsykologin tuen ja toisaalta kokeneiden viestinnän alan mentoreiden opit viestinnän alan parhaasta substanssiosaamiseesta. Tiimimme auttaa Sinua niin urakehityksessä, muutoksessa kuin työelämän pattitilanteessakin.

Mentorointiohjelman aktorihaku päättyi 25.8.2017. Kiitos kaikille hakeneille! Ilmoitamme valinnoista syyskuun puoliväliin mennessä.

Mentorointiohjelma on vain Viestin jäsenille. Hinta: 250 € (työnantajan maksaessa 450 €).

 

OHJELMA

 

3.10.2017 Itsensä johtaminen -inspiraatioilta – hyvinvoinnin, viihtyvyyden ja menestyksen tae

31.10.2017 Vuorovaikutustyyli urakehityksen osana

28.11.2017 Ajanhallinta ja jaksaminen

6.2.2018 Asiantuntijasta esimieheksi

10.4.2018 Verkostojen voima uralla

15.5.2018 Päätöstilaisuus – mentoripaneeli ja palautekeskustelu

 

Huomaathan, että ohjelmassa listatut tilaisuudet järjestetään pääkaupunkiseudulla. Itse mentorointi voi kuitenkin tapahtua missä tahansa tai vaikkapa verkossa, joten voit hakea mentorointiohjelmaan mistäpäin tahansa.

Tervetuloa mukaan!