Skip to content

Viestin hallitus vuodelle 2018 on valittu


Julkaistu: 21.11.2017
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on valinnut uuden hallituksen vuodelle 2018 vuosikokouksessaan 21.11. Kokous äänesti Suomen Musiikintekijöiden viestintäpäällikkö Nina Lithin varsinaiseksi jäseneksi uudelle kaudelle. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Helsingin yliopiston sosiaalisen median asiantuntija Anu Valkeajärvi ja Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) ylitarkastaja ja projektipäällikkö Mirva Kipinoinen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Metropolian ammattikorkeakoulun viestintäsuunnittelija ja digimentori Ilse Skog, Luonnonvarakeskuksen tutkimusviestinnän erityisasiantuntija Laura Eskelinen ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun viestinnän asiantuntija Sanna Leporanta.

Kaudella 2016 – 2017 Viestin puheenjohtajana toiminut CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen palvelupäällikkö Heta Koski jatkaa puheenjohtajana uudella kaksivuotiskaudella.

Hallituksen jäseninä jatkavat viestintäyrittäjä ja -valmentaja Laura Vuorio-Kuokka, OP:n muutoshallinnan ja vastuullisuuden asiantuntija Minna Rautomäki ja Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön markkinointipäällikkö Suvi Vuojolainen.

Kiitos vuoden 2017 hallitukselle ja lämpimät onnittelut uudelle hallitukselle!

Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry on viestinnän asiantuntijoiden ja viestinnän alaa opiskelevien etuja sekä hyvinvointia ajava ammattijärjestö. Autamme jäseniämme onnistumaan työelämässä ja vahvistamme viestinnän alan arvostusta.